Hyggekrog med stearinlys og musik

Dette indhold er sponsoreret

En hyggekrog er en behagelig siddeplads, hvor man kan slappe af med en bog eller et godt glas vin. Hyggekrogen skal passe med stuens øvrige interiør og have en afslappet atmosfære, og derfor er det vigtigt ikke at have for mange ting på hylderne og i reolen. Man skal have mulighed for at kunne se ud af vinduet og nyde udsigten, og derfor bør hyggekrogen have en fin udsigt. En hyggelig belysning er også vigtig. Stearinlys giver den helt rigtige stemning, men man kan også bruge lamper med lav lysstyrke. Musikken i baggrunden skal være rolig, så man kan slappe helt af i sin hyggekrog.

Skab en hyggelig atmosfære med levende lys og blød musik

Når man skal skabe en hyggelig atmosfære, så er det vigtigt, at man tænker over alle de elementer, der kan være med til at skabe den. Stearinlys giver et blødt og behageligt lys, som kan være med til at give en hyggelig stemning. Dernæst kan man også bruge musik til at skabe stemning. Her gælder det om at finde den helt rigtige musik. Den må ikke være for høj, så man kan vælge instrumental eller meditativ musik.

Lav en hyggelig læsekrog i stuen

En hyggelig læsekrog i stuen behøver ikke at være så stor, men det er rart med en plads hvor man kan sidde og slappe af. Det kan eksempelvis være en hyggelig lænestol, som man kan sætte sig i for at læse en bog. Men det kan også være et hyggeligt sofabord, som man kan have sin kaffe på, mens man bladrer lidt i avisen. Det er dog ikke alle der har plads til at have en lænestol stående permanent i deres stue, så man kan i stedet lægge en foldemadras på gulvet, som man kan flade ud på. Den kan gemmes væk igen, når hyggestunden er slut.

Skab en hyggelig stemning ved at tænde pejsen eller brændeovnen

En af de hyggeligste ting man kan gøre i sin spisestue, er at tænde op i pejsen eller brændeovnen. Dette giver en helt anden stemning til rummet, og det er med til at give en hyggeligere og mere varm atmosfære. Det er dog ikke alle hjem, som har en pejs eller brændeovn. I stedet kan man på sit tv finde en video af en pejs på youtube. Det kan være med til at skabe illusionen af levende ild. Ildens knitren giver næsten automatisk en varm følelse i kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *