Småbørnsfamilie? Her er måltidskasser med børnevenlig mad

Dette indhold er sponsoreret

Måltidskasser bliver mere og mere populære, især hos børnefamilier med små børn, for de gør hverdagen meget lettere. Så slipper du for at tænke på aftensmad, når du kommer træt hjem fra arbejde, og du kan i stedet bruge tiden sammen med dine børn. Hvis du ikke allerede får måltidskasser, så læs med her, hvor du får nogle gode bud på børnevenlige måltidskasser.

Coop måltidskasse

Hvis du har børn, så har Coop måltidskasse en børnevenlig måltidskasse, hvor retterne er velsmagende både for store og for små. Derudover er retterne nemme at lave, så du kan invitere børnene med i køkkenet. Der er endda en ugentlig dag, hvor maden er ekstra nem at lave, hvilket kan være dejligt, hvis børnene for eksempel går til fritidsaktiviteter en gang om ugen. Hurtig, varieret og nem aftensmad er hvad mange børnefamilier foretrækker, og derfor er Coops børnevenlige måltidskasse et godt bud. Går du op i økologi, kan du endda tilvælge, at der primært skal være økologiske varer i din måltidskasse.

Kokkens familiekasse

Kokkens familiekasse er mad for hele familien. Der er både velkendte retter, som er et sikkert hit hos alle, men også lidt nyere retter, blandt andet asiatisk mad. Maden er varieret og er samtidigt hurtig at lave. Du skal blot følge den vejledning, der følger med, og så er der aftensmad på ingen tid. Med så nem mad er det også ligetil at invitere børnene til at være med.

Aarstidernes Livretter

I Aarstidernes måltidskasse med livretter finder du velkendte og velsmagende retter med fokus på grøntsager i sæson og økologiske råvarer. Du får sund og varieret mad, der har masser af smag. Maden er inspireret af de helt klassiske hverdagsretter som burgere og spaghetti bolognese, men tit med et lille tvist, og måske finder du din næste hverdags-favorit i kassen. 

HelloFresh Familievenlige

Den perfekte måltidskasse til familien, for her finder du de klassiske livretter, som langt de fleste børn elsker. HelloFresh har fokus på altid friske ingredienser og på at det skal være nemt for dig at lave mad. Derudover er det nemt at bruge, for både leveringen og indholdet i din kasse er noget, som du selv kan tilpasse. Du kan altid ændre i de måltider, som du får leveret, og du kan også nemt springe en levering over. Til en travl børnefamilie, hvor der måske også er et par kræsne børn, gør denne fleksibilitet måltidskassen til en endnu større hjælp. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *