Skal der snart ske noget nyt på indretningsfronten? Læs med her og find inspiration

Dette indhold er sponsoreret.

Har du også følelsen af, at det er tid til at peppe dit hjem lidt op? Måske endda finde en helt ny stil? I så fald er du med garanti ikke alene. Det samme gælder, hvis du er en af dem, der har tænkt tanken længe uden at gøre noget ved det. Man kan sagtens have behov for, at der skal ske noget nyt, uden præcis at vide hvor man skal tage fat. Dette er sikkert en af grundene til, at så mange hjem ligner sig selv år ind og år ud stort set uden nogen form for udskiftning. Dette er der i og for sig ingenting galt med – men det kan dog føles trættende i længden. Så hvorfor ikke få gang i den opfriskning af dit hjem, som du så længe har drømt om? Her kan du finde inspiration til forskellige indretningsstile, der forhåbentligt kan gøre projektet lidt lettere.

Nordisk coolness 

En af de mest populære indretningstendenser herhjemme de seneste år er den nordiske eller skandinaviske stil. Det er der også god grund til – den er nemlig über cool og ikke svær at få bugt med. Tænk for eksempel i baner såsom plankebord eg, lammeskind over spisebordsstolene og store planter langs sofaryggen. Med få midler kan du nå frem til stilen, du drømmer om, uden at du behøver vende hele huset på vrangen. Dog kan du overveje i samme ombæring, som du skaffer dig nyt, at skille dig af med noget af det gamle. Eksempelvis ikea stolene i plastik. Den nordiske stil er kendetegnet ved meget træ, skind og grønt. Det er en på én gang cool og hyggelig stil, som mange gæster vil beundre.

Franske fornemmelser 

En anden flot indretningsstil er den chikke, franske stil. Her kan du tænke i baner såsom meget lys og luft blandet med unikke retro fund fra din lokale genbrug – eller fra Frankrig selvfølgelig. Gerne også holdt i de mere lyse farver der typisk er kendetegnende for denne form for boligindretning. Den franske stil er en god blanding af moderne og klassisk, samtidig med at den er utrolig hyggelig. Her kan man både få lys, luft og masser af patina. 

Råt og industrielt 

Lys og luft kan du også få i den mere rå og industrielle indretningsstil. Hvor den franske stil er mere ‘fin og nuttet’, er denne stil dog slagkraftig på en anden måde. Her er metalmøbler, såsom kommoder eller en lampe, mere gennemgående end træ. Det handler i sidste ende om personligt temperament – er du mest til hygge, eller mest til kant?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *