3 grunde til at du bør overveje en vandhane med kogende vand til køkkenet

Dette indhold er sponsoreret

Det bliver mere og mere udbredt at have en vandhane med kogende vand i sit køkken. Særligt, når man alligevel skal have renoveret eller udskiftet sit køkken, er sådan en vandhane et must i det nye køkken for mange. En af de populære modeller hedder Grohe Red Cooker Vandhane. Hvorfor den er så populær, og hvorfor du bør overveje den til dit eget køkken, kan du læse tre gode grunde til her.

Du sparer tid

En rigtig god grund til at investere i en Grohe Red Cooker vandhane er, at du sparer  meget tid. Du drejer blot på køkkenarmaturet, og så kommer der kogende vand direkte ud af vandhanen. Det tager faktisk kun to sekunder at få kogende vand. Vandet fra vandhanen opvarmes under tryk, hvilket er årsagen til, at du kan få kogende vand så hurtigt. Når du altid har kogende vand lige ved hånden, behøver du ikke at vente på, at vandet koger i elkedelen, at grøntsagerne blancherer, eller at vandet til kartoflerne begynder at koge. Du kan også hurtigt desinficere for eksempel sutter. Det er overraskende mange gange i løbet af en dag, at man har brug for kogende vand, så der kan hurtigt gå meget tid i løbet af dagen på at vente på, at vandet koger. 

Mere plads på køkkenbordet

Fordi du kan få kogende vand direkte fra din Grohe Red, behøver du ikke at have en elkedel. Det sparer plads på køkkenbordet. Til Grohe Red er der en kedel, som varmer vandet op, men den er placeret under køkkenvasken, så den ikke optager ekstra plads. Elkedlen fås i to forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Den ene har en kapacitet på 3 liter, mens den anden har en kapacitet på 5,5 liter.

Flot og funktionelt design

Vandhanen med kogende vand fra Grohe har et lækkert og moderne design, som giver køkkenet et elegant touch. Vandhanerne findes i forskellige former, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst ind i dit køkken. Du kan derudover vælge en vandhane, hvor du både har koldt og varmt i samme hane, eller du kan få en kogende vandhane som supplement til din almindelige vandhane, så du har to vandhaner i alt. Det funktionelle design har selvfølgelig også taget højde for, at lettilgængeligt kogende vand og børn er en dårlig kombination, så der er børnesikring på den kogende vandhane.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *