Vis din personlige stil frem gennem væggene i dit hjem

Annoncørbetalt indhold

Dine vægge i hjemmet siger en hel del om dig og hvem du er. Det er også her du virkelig har muligheden for, at vise din personlige stil frem. Det er noget af det første gæster i dit hjem lægger mærke til. Hvilken farve har væggene og hvad hænger der på dem. Du kan virkelig præge dit hjem gennem det du vælger at gøre ved dine vægge. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd med på vejen til forskellige måder du kan vise din personlige stil frem gennem væggene. Hvilke måder der passer bedst til dig afhænger helt og aldeles af hvem du er og hvad din personlige stil er.

Farven på væggene

Farven på dine vægge er naturligvis det første man lægger mærke til og er det som giver dit hjem et godt helhedsindtryk. De fleste har blot hvide vægge, hvilket i de fleste tilfælde fungerer godt, men kan også gå hen og blive lidt kedeligt. Hvis du vil skille dig ud fra mængden er det netop her du kan opnå meget ved at finde frem til en farve der er karakteristisk for hvem du er som person og hvilken stil du har. Når du finder frem til denne farve behøver du ikke nødvendigvis male alle hjemmets vægge med dem. Du kan nøjes med et udvælge én eller to vægge i eksempelvis stuen eller soveværelset, hvor du kan tilføre denne farve for at skabe et unikt hjem med dit eget personlige præg.

Billeder til væggen

Næste skridt er hvad du skal hænge på dine vægge. Hvad du vælger at hænge på dine vægge siger meget om dig og hvem du er som person. Er du typen der gerne vil have originalt kunst og malerier hængende, eller er du mere til flotte plakater eller fotografier. Måske en kombination af begge. Uanset hvilket du vælger, skal du finde frem til din personlige stil. Skal det være farverige malerier eller plakater, eller måske mere minimalistisk og stringent. Det kommer naturligvis også an på din øvrige indretning i hjemmet. Det hele skal jo helst passe sammen. Find frem til din personlige stil af plakater blandt det store udvalg af japanske plakater, design plakater, retro plakater og mange flere som du finder her. Køb plakater her.

Hylder på dine vægge

En anden mulighed er at hænge hylder op på dine vægge. Her handler det naturligvis også om at finde nogle hylder i samme stil og tråd med din øvrige indretning. Hylder kan både være praktiske men også en flot udsmykning og et udstillingsvindue for andre genstande du gerne vil vise frem. På dine hylder kan du have mange ting stående, Det kan være unikke genstande fra dine rejser, det kan være keramik, duftlys og lign. På dine hylder kan du også med fordel have et mindre plakat stående eller et familiefotografi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *