3 tips til at forvandle din stue

Dette indhold er sponsoreret

Er du også træt af at kigge på den samme indretning, de samme møbler og de samme farver på væggene? Nogle gange er det altså bare på tide, at der skal ske noget nyt i hjemmet. Sommetider har vi endda behov for en lidt større forandring end blot at rykke rundt på et par nipsting og købe et nyt maleri, og dette vil vi gerne hjælpe dig på vej med i denne artikel. Vi vil derfor komme med tre tips til, hvordan du kan forvandle din stue, så det føles som et helt nyt rum.

Udskift gulvet

Det kan måske godt virke som et uoverskueligt projekt, men det kan gøre en verden til forskel, hvis du udskifter gulvet i din stue. Hvis du allierer dig med de rette fagfolk, så behøver en ny gulvbelægning egentlig ikke at kræve meget af dig. Et nyt gulv har selvfølgelig nogle økonomiske omkostninger, men hvis du kun skal have skiftet gulvet i et enkelt rum i dit hjem, så er det langt billigere, end hvis du skal have nyt gulv i hele huset. Derudover har materialevalget af dit nye gulv også betydning for prisen, da der selvfølgelig er forskel på, om du skal have lagt laminatgulv, parketgulv eller trægulv. Men så længe du bare udskifter dit gulv, hvad enten det er til en billigere eller dyrere løsning, så vil det give stuen et helt nyt udtryk.

Kast dig ud i en billedvæg

Du har nok lagt mærke til billedvægge i diverse magasiner og boligprogrammer, men det er netop fordi, at en billedvæg er den ultimative måde at opgradere sin stue på. En smuk og stilet billedvæg pynter nemlig ethvert rum, og det er allerede blevet en vaskeægte klassiker i de moderne hjem. Hvis du lige nu kun har et par enkelte malerier eller plakater hængende rundt omkring i stuen, så vil en billedvæg forvandle stuens udtryk utrolig meget. Her kan du nemlig udtrykke dig så kreativt og personligt, som du har lyst til. Det er faktisk svært at lave en billedvæg forkert, så længe du bare placerer dine billeder med nogenlunde samme mellemrum, således der skabes et harmonisk udtryk, der ikke ser rodet og uorganiseret ud. 

Vælg din sofa med omhu

Det mest essentielle møbel i stuen er sofaen, og det kan derfor skabe stor forandring, hvis du udskifter den. Sofaen er omdrejningspunktet for filmhygge, gode stunder og afslapning, og af den grund er det vigtigt, at den både er æstetisk flot og passer ind i stuens stilmæssige udtryk samtidig med, at den er behagelig og byder op til, at man kan slænge sig i den. Du skal derfor vælge din nye sofa med omhu, når du vil lave din stue om. Hvis din nye stue eksempelvis skal indrettes i en minimalistisk stil, bør du gå efter en stilren klassisk sofa med tynde ben i en nedtonet farve, hvorimod du kan gå efter en mere retro sofa i for eksempel karrygul, hvis du går efter en mere eksperimenterende og kreativ indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *